torstai 25. huhtikuuta 2013

BALI

Taas on aikaa vierähtänyt edellisestä blogikirjoituksesta. Nyt täytyy skarpata ja kirjoittaa useammin. Paljon on ehtinyt tapahtua Lontoon reissun jälkeen. 
 
Taas tuli käytyä reissussa. Elämäni hienoimmalta matkalta palasin Suomeen reilu kuukausi sitten. Olin parhaan ystäväni kanssa Indonesiassa, Balilla kolme viikkoa ja kiersimme rinkat selässä ympäri saarta.   
 Vaikka lennot kesti noin 30 tuntia ja en pahemmin pidä lentämisestä oli se kaiken sen arvoista. Balia ei turhaan sanota paratiisisaareksi, sillä sitä se on. Lempi paikakseni saarella nousi sisämaassa sijaitseva Ubud. Ubudissa koki todellisen Balin. Elämä Balilla oli halpaa, lämmintä, helppoa, ihanaa, jännää ja parasta! Tiedän, että vielä joku päivä palaan saarelle. Oli se niin uskomaton paikka. Suomeen ei olisi halunnut millään palata. Varsinkin kun lähtiessämme Balilla oli +40 C° ja Suomeen kun päästiin lämpötila oli -6 C°.
 
Suomeen palattiin monta kokemusta rikkaampana ja muistot säilyvät ikuisesti. Ja onneksi tuli reissun aikana otettua monta sataa valokuvaa, että kun suurin kaipuu saarelle iskee voi niitä katsella!
 
 
 


 
 
Tanah Lot
 
 
 
 
 
 
Auringonlasku hotellin katolta.
 
Kuta
Ubud 

Kolmessa viikossa ehti tarttua "vähän" rusketustakin.
 


Ubud
 
Lounas Seminyakissa

Uima-allas Ubudissa
Uluwatu


Tanah Lot

Monkey Forest
 
Uluwatu
 




 



 
<3 Liibalaaba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti