torstai 11. heinäkuuta 2013

Heinola sightseeing!



Tänään tuli vietettyä päivä Heinolassa kierrellen eri nähtävyyksiä ja nauttien vain kauniista Suomen kesästä! Heinola on kyllä kaunis kesäkaupunki. Vaikka se onkin pieni kaupunki on siellä paljon nähtävää. Oma suosikkini kohteista oli kaunis Harjupaviljonki, jossa oli ihana kesäkahvila. Sieltä sai herkullisia vohveleita. Itse söin vohvelin vadelmahillolla, mutta makuja oli monia niin suolaisia kuin makeita.

Kyllä siis kannattaa kesällä pysähtyä Heinolassa, jos siellä päin pyörii!


<3 Liibalaaba

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Mansikoita mahan täydeltä!



 
 
 
Eilen kävin siskoni kanssa poimimassa yli 10 litraa mansikoita. En edes muistanut kuinka kivaa hommaa se on. Edellisestä mansikanpoiminta kerrasta oli jo ehtinyt kulua useampi vuosi. Aurinko paistoi kun ajoimme mansikkatilan pihalle, mutta tietenkin kun pääsimme itse mansikkapelolle rupesi satamaan vettä. Onneksi olemme kyllä sellainen tehokaksikko siskoni kanssa, että meillä ei kauaa mennyt kun 5,5 kiloa mansikoita oli kassassa. Sateesta ja riipeestä tahdistamme huolimatta ehdimme kyllä syödä mansikoita mahan täydeltä.


 
Päätin kyllä, että käyn joka vuosi poimimassa itse mansikkani a) se on mukavaa puuhaa b) saa syödä mansikoita niin paljon ku jaksaa ja c) itsepoimittuna mansikat ovat vähän halvempia, mikä varsinkin näin opiskelijan rahapussille on tosi jees!
 
 
 
Kyllä kesä on vaa ihanaa! Seuraavaksi sitten onkin mentävä mustikkametsään niin saa pakkaseen mansikoille kavereita.
 
 
<3 Liibalaaba