torstai 18. lokakuuta 2012

sienimetsällä

 
 
Tänään kävin isovanhempieni mökillä, ja mummi ehdotti että lähtisimme yhdessä katsomaan olisiko mökin takana olevassa metsässä yhtään sieniä. Mummi kyllä epäili suuresti, että sieniä tuskin löytyy, mutta kun metsään päästiin sieniä oli joka paikassa. Ei meinattu malttaa lähteä metsästä ollenkaan pois kun aina päästiin lähemmäs mökkiä löytyi sieniä lisää. Lopulta saaliimme oli muutama litra suppilovahveroita, joista mummi loihti maailman parasta sienikastiketta, naminam!
Ihana loma, ihana syksy, ihanat mummi ja ukki, ihanaa ruokaa = ihana päivä!
 
<3 Liibalaaba
 
 

sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Sunday.

Vaikka sunnuntai onkin ”lepopäivä” tykkään usein viettää sen muuten kuin kotona löhöillen. Olen huomannut, että maanantai on paljon mukavampi, kun on edellisenä päivänä tehnyt jotakin muuta kuin oleillut yksin kotona, miettien sitä että huomenna on maanantai ja paluu arkeen. Ei tekemisen tarvitse olla mitään ihmeellistä. Olemme ystävieni kanssa sunnuntaisin mm. käyneet taidenäyttelyssä, museoissa, ulkona syömässä, elokuvissa tai tehneet porukalla esimerkiksi hyvää ruokaa… Rentoa oleilua siis.
 

Viime sunnuntaina yksi ystävistäni järjesti jälleen sunnuntaibrunssin, joka oli iiihanaa! Ihan paras tapa aloittaa sunnuntaiaamu ystävien, hyvän ruuan ja ehkä ”vähän” juoruilun parissa. ;)
 
Ystäväni loihtima sunnuntaibrunssi.

Tänään suunnitelmissa on mennä ystäväni kanssa kiertelemään kirpputoreja. Toivottavasti sieltä tarttuisi matkaan jokin aarre :)

 

Mukavaa sunnuntaita!

 

<3 Liibalaaba

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Bloggaaminen


 
 
 
 
Nyt voisin hiukan avata sitä miksi päätin ruveta kirjoittamaan blogia. Olen tosiaan pidemmän aikaa sitä jo pohtinut, kunnes viimein sain sen aikaiseksi tehtyä. Ystävilläni on blogeja, joiden lukeminen saa minut usein hyvälle tuulelle ja näin ollen myös minä haluan jakaa hyvää mieltä muille. Bloggaaminen on minulle tapa koota sanoiksi ajatuksiani, mielipiteitäni ja elämäni hetkiä.  Kirjoitan minulle tärkeistä ja minua kiinnostavista asioista.  
Tämä on ensimmäinen blogini.  Kirjoitan ”anonyymina” enkä julkaise blogissa nimeäni, enkä kuvia itsestäni.  En kirjoita anonyymina siksi, ettenkö uskaltaisi kertoa elämästäni ja ajatuksistani julkisesti, mutta tällä hetkellä se ei vain tunnu kovin luonnolliselta. Ehkä jonakin päivänä kirjoitan omalla nimelläni, mutta sen aika ei ole vielä. 
Toivon, että viihdytte blogia lukiessanne ja se saisi teidät hyvälle tuulelle, sekä herättäisi ajatuksia ja ideoita. Tähän lopuksi vielä ystäväni minulle lähettämä mietelause.
 
"Ihmisen pitäisi joka päivä
kuulla ainakin yksi pieni sävelmä,
lukea hyvä runo,
nähdä hieno taulu
ja jos vain mahdollista,
sanoa muutama järkevä sana"
 
- Johann Wofgang Von Goethe -
 
 
<3 Liibalaaba